CLIENTS

Hover here for more

Kewpump clients represent a cross section of forward-looking and innovative companies. Our rapidly growing list of clients is a real-world endorsement of the value these industry leaders place in our pumping solutions’ high performance and reliability.

Below is a list of some of our key clients that have selected Kewpump as the preferred pumping solutions provider.

Wat is de levertermijn van een custom sneaker?


Afhankelijk van de drukte en het ontwerp is de levertermijn voor een afgewerkte sneaker een 2-tal weken. Soms kan het sneller en soms duurt het helaas langer. Stuur een mailtje naar steffie@customsneakers.be om vrijblijvend een exactere schatting van de levertermijn te krijgen.
Hoeveel kost een custom sneaker?


Opnieuw is dit sterk afhankelijk van de basis sneaker en van het custom ontwerp (werkuren, materialen, ...). Bijvoorbeeld: een naam op een kindersneaker kost minder en duurt minder lang dan een volledig gecustomizede sneaker. Standaard start het custom tarief aan 50 euro (exclusief sneaker), afhankelijk van het ontwerp kan dit oplopen tot 150 euro (exclusief sneaker). Stuur vrijblijvend een mailtje naar steffie@customsneakers.be om een prijsschatting van jouw ontwerp te ontvangen, zonder aankoopverplichting.
Koop ik zelf de sneakers of doen jullie dat?


Beide kan! Als je zelf de sneakers koopt en aan ons bezorgt ben je zeker van de maat en het comfort van het model. Customozen is mogelijk op leder en canvas (zoals bv. Converse All Star) Je kent je schoenmaat in je sneaker-merk van keuze? Top, dan kunnen wij gerust de sneakers voor jou aankopen ontvang je een prijsraming met ontwerp en sneaker inclusief!
Kan ik mijn sneakers retourneren?


Omdat elk paar persoonlijk voor jou wordt gecustomized kunnen geen terugbetalingen of ruilingen plaatsvinden. Als er echter een ernstig probleem met jouw bestelling heeft plaatsgevonden, gelieve dan contact op te nemen via steffie@customsneakers.be Gelieve zeker op voorhand het model en de maat van de schoen te hebben geprobeerd. We zijn niet verantwoordelijk voor schoenen in een verkeerde maat.
Gaat de verf na een tijdje van de schoenen?


Custom Sneakers gebruikt speciale verf die dient om te customizen. Eens goed uitgedroogd is de verf water resistant. Dit betekent dat vuile schoenen kunnen worden schoongemaakt met een natte doek zonder dat de verf er af komt.
Gelieve de sneakers niet in de wasmachine schoon te maken, we kunnen niet garanderen dat de verf er dan op zal blijven. Onze ervaring leert dat het resultaat het langste mooi blijft bij sneakers die goed onderhouden worden. Net zoals bij een niet-gecustomizede sneaker vertonen de schoenen na een tijdje gebruiks- en ouderdomssporen. Vooral bij kindersneakers gaat dit sneller :-)

Related Information

Ask About Our Product

Reviews & Testimonials

Awards

What else can I do?

Check out our facilities

Order our product

Email this to a friend

icon_cart.gif
icon_emailfriend.gif
img_review.gif
phone%20call%20icon_edited.png
award_icon.jpg
facilities_icon.png

See the pumping solutions we offer our clients.


Read our clients reviews and testimonials on our pumping solutions.


Find out about the industries we serve.


Catch the latest industry news.